Årgang 2011-2012 (U6)

U6 i Måløv Boldklub er for de yngste fodboldspillere fra ca. 5-6 år. U6 er et introduktionshold til fodbold og foreningslivet. Fokus er på at hygge sig og have det sjovt med den lille runde kugle og der er plads til alle.

Alle børn er velkomne til at komme og være med nogle gange inden I tilmelder Jer. Vi træner kl. 17-18 om onsdagen. I øjeblikket udendørs på kunststofbanen foran den gamle hal, men fra ca. midten af oktober rykker vi indenfor i den nye hal. Tidspunktet for indendørs træningen er ikke fastlagt endnu men vi vil bestræbe os på at få hal tid om onsdagen.

Hvis I vil høre mere, kan I dukke op til træning eller kontakte træner Niels Varming.

Det koster 450 kr. pr halvår at spille på U6 holdet og ved indmeldelse får barnet et flot Måløv Boldklub hjemmebane spillersæt.

Vi glæder os til at se Jer og Jeres børn i Måløv Boldklub.

Niels Varming
Træner
nielsvarming@hotmail.com

Oliver