Årgang 2011

Velkommen til årgang 2011 i Måløv Boldklub

Vi er et hold, der pt. består af omkring 20-25 drenge fra årgang 2011. Vi hygger os med at spille fodbold og der er plads til alle på holdet. Så lige meget om man brænder for fodbold eller om man mere dukker op for at hygge med sine kammerater, er der plads til en.

Vores træning er typisk baseret på stationstræning, hvor børnene bliver delt op på mindre grupper og får 3-4 forskellige øvelser og så slutter vi typisk af med at spille kamp til sidst. Vi har altid bolden i fokus, og derfor er stationerne også typisk lavet på en måde, så der er masser af boldberøringer og masser af mål. Vi deltager desuden regelmæssigt i stævner i weekenderne.

Alle børn, (også børn, der tidligere har prøvet træningen af) er meget velkomne til at komme og prøve at være med til træning et par gange inden I tilmelder jer til holdet. Efter indmeldelse bliver I oprettet på vores side på Holdsport, hvor det meste af kommunikationen om holdet foregår.

Træningstiden er ikke skrevet her, men kan findes på hjemmesiden. Hvis man har lyst til at prøve at træne med et par gange, så skriv gerne en sms eller en mail til Niels eller Pia, ligesom I er meget velkomne til at skrive, hvis I har spørgsmål omkring holdet.

Vi glæder os til at se jer til træning.

Trænerteamet

Niels Varming
nielsvarming@hotmail.com

Oliver