Betingelser

Forretningsbetingelser for Måløv Boldklub´s website www.mb-boldklub.dk

Generelle oplysninger om klubben:
Klubbens juridiske navn: Måløv Boldklub
Selskabsform: Forening
CVR-nummer: 86 45 08 28
Klubbens bankkonto:

Regnr.: 2279
Kontonr.: 0801503993
MobilePay: 26442

Adresse:
Måløv Boldklub
Måløv Idrætspark
Måløv Hovedgade 48
2760 Måløv

Officiel e-mail adresse, kontakt formand Brian Rasmussen: b.r@ofir.dk.

Officiel web-adresse: www.mb-boldklub.dk

PRISER:

Alle priserne på www.mb-boldklub.dk er ikke tillagt moms, da vi er en forening..
Når du via dit dankort køber et af følgende produkter:

- Tilmelding til hold(eller flere hold)
- Passivt medlem(Støttemedlem)
- Event tilmelding

Sker det som en forud betaling for den periode der er angivet ved købet.

Der tilbydes ikke refundering af penge for dine køb, med mindre du har betalt for en rate, hvor du ikke kommer til at spille.

Via dit login kan du til enhver tid se dine køb
.

BETALING:
www.mb-boldklub.dk kan du betale med følgende betalingsmidler:
  • Dankort
  • Visa/Dankort
Betaling sker forud.

Vi bruger quickpay.dk som betalingsgateway til dankort læs mere på deres side om sikkerheden ved online betaling.

PERSONOPLYSNINGER
Når brugeren klikker rundt på hjemmesiden, indsamles statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere brugeren, selv om denne måtte være logget ind. Følsomme data, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering ("Secure Socket Layer"). De servere, der opbevarer data om vores brugere, er placeret sikkert bag en firewall. Oplysninger opbevares ikke krypteret på serveren. De oplysninger, du giver, behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende brugt i forbindelse med fakturering af indkøb hos Måløv Boldklub samt udsendelse af nyhedsbreve, som brugeren har tilmeldt sig.

Som registreret bruger hos Måløv Boldklub har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven
Personoplysningerne opbevares i 5 år efter sidste transaktion med kunden. Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder.

BRUGERNAVN OG ADGANGSKODE:
Kunder, der ønsker at tilmelde sig hold hos Måløv Boldklub, tildeles et brugernavn og en adgangskode. Det er kundens ansvar at opbevare disse informationer betryggende.

NYHEDSBREVE:
Der udsendes pt. ikke nyhedsbreve.

TEKNISKE KRAV TIL KUNDENS COMPUTERUDSTYR:
Det forsøges at optimere teknikken på websitet, således at det fungerer i alle de mest udbredte browsere (EDGE, Internet Explorer min. ver.11, Netscape, Mozilla, Opera, Chrome) og operativsystemer (Windows, Mac OS, Linux).

PRISER:
Alle priser er i danske kroner (DKK og de er ikke tillagt moms, da vi er en forening).

Vi modtager betaling fra følgende kort: Dankort, Visa/Dankort.

Måløv Boldklub kan opkræve et gebyr på 1,45 kr. pr. transaktion + 0,10 % ved køb over 100.- og 0,70 kr. pr. transaktion for 50.- og under.

Kunden afholder selv eventuelle gebyrer m.v. til egen kortudsteder.

ÆNDRING AF PRISER OG HANDELSBETINGELSER:
De til enhver tid gældende priser og handelsbetingelser fremgår af hjemmesiden.

FORBEHOLD :
Måløv Boldklub tager forbehold for tryk- og prisfejl.

Måløv Boldklub er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for deres kontrol.

ANSVARSFRASKRIVELSE:
Måløv Boldklub og dets indholdsleverandører kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af www.mb-boldklub.dk, herunder garanterer man ikke og indestår i intet tilfælde for:
  • at et hold ikke opfylder brugerens forventninger og behov.
  • at www.mb-boldklub.dk og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål
Måløv Boldklub og dets indholdsleverandører er således ikke erstatningsansvarlig for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som kunden, kundens aftagere/klienter/kunder eller tredjemand lider på grund af fejl ved en annoncetekst eller billede Brugere, som ikke kan acceptere det anførte, bedes ophøre med enhver anvendelse af Måløv Boldklub ydelser samt forlade hjemmesiden. Ethvert link til tredjemands hjemmeside er uden ansvar for Måløv Boldklub. Måløv Boldklub påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos brugeren som følge af brug af Måløv Boldklub ydelser på www.mb-boldklub.dk

KLAGER OG REKLAMATIONER:
Hvis du ønsker at reklamere, kan du henvende dig til:

Måløv Boldklub
Måløv Idrætspark
Måløv Hovedgade 48
2760 Måløv

telf.: 22142108

Til forsiden ->>

Måløv Boldklub - Måløv Hovedgade 48 - 2760 Måløv - Bank: 2279 0801503993 - Tlf: 22142108 en løsning fra Klubmodul