Årgang 2012

Fodbold for de yngste

Det er super sjovt at spille fodbold og det er er samtidig en rigtig god mulighed for at få nye venner på tværs af børnehusene.

Vores U6 piger og drenge (født i 2012) træner hver onsdag fra 17-18 på bane 5 ved siden af kunststofbanen i Måløv Boldklub.

Vi har 3 engagerede forældre-trænere og 2 ung-trænere der også selv spiller i klubben.

Som udgangspunkt træner vi stationstræning og spiller kampe 3 mod 3 så der er rig mulighed for at alle børn får vejledning og masser af boldberøring.

For dem der har lyst deltager vi i DBU’s 3-mands stævner i weekenderne

Vi starter op efter sommerferien onsdag den 9. aug.

Alle er meget velkomne til at komme og være med. Der er gratis prøve træning i hele august.

Det koster 450 kr pr halvår at spille på holdet. Ved indmeldelse får barnet et flot rødt spillersæt

Er dit barn født i 2013 så arbejder vi på at få startet et hold op for denne årgang.

For mere info kan I kontakte holdlederen Nicoline på 42 82 25 80 eller nicolinelynn@yahoo.dk

Vi glæder os til at se jer og jeres børn i Måløv Boldklub.

-------------------------------------------------

Bertram 5 år    siger:

”Jeg har fået nye venner til fodbold og spiller også sammen med mine venner fra børnehaven”

”Jeg glæder mig altid til jeg skal til fodbold fordi det er sjovt at spille kamp og træne”

--------------------------------------------------

Egon 4,5 år   siger:

”Man får trænet sine ben så de bliver stærke. Så kan man lave Ninjago-spark og Michael Laudrup finten”

” Det er godt at spise æg inden man skal spille stævne, så kan det være man vinder kampene – eller måske taber man”

Nicoline Lynn
Holdleder
nicolinelynn@yahoo.dk
Tlf.: 42822580