Støttemedlem

Hvis du ønsker at støtte Måløv Boldklub, men ikke har en aktiv funktion i klubben, så er et støttemedlemskab muligvis lige noget for dig.

Der er mange mennesker som gennem tiden har haft deres gang i Måløv Boldklub, men som af den ene eller anden årsag ikke længere er aktive, eller har deres daglige gang i klubben. For dem kan et støttemedlemskab være ideelt, da de derved bibeholder et medlems rettigheder ift. at være stemmeberettigede ved ordinær og ekstraordinær generalforsamlinger. Derudover vil et støttemedlem også løbende få meddelelser fra via klubbens mail- og SMS-system.

UDMELDING AF MÅLØV BOLDKLUB
Ønsker du at melde dig ud inden ny opkrævning, skriv da en mail til Måløv Boldklubs økonomiansvarlige.
Carl Henrik Siegfred kasserer@mb-boldklub.dk

Til forsiden ->>

Måløv Boldklub - Måløv Hovedgade 48 - 2760 Måløv - Bank: 2279 0801503993 - Tlf: 22142108 en løsning fra Klubmodul