HOLD U4/5  - Årgang 2013 og 2014

Boldsjov i Måløv Boldklub er for de yngste fodboldspillere fra 3-4 år. Boldsjov er et introduktionshold til fodbold og foreningslivet. Fokus er på at hygge sig og have det sjovt med den lille runde kugle og der er plads til alle.

Holdet har træningstid mandag kl. 17-18 på bane 5 (bagved kunstbanen)

Som udgangspunkt træner vi efter et koncept hvor vi starter med opvarmningsøvelser, herefter 2-3 stationer med forskellige øvelser både med og uden bold og til sidst spiller vi kamp. Forældrene deltager i dele af træningen.

Vi regner med at dele holdet i 2 (årgang 2013 og årgang 2014) i efteråret 2018 afhængigt af hvor mange børn der vil spille.

Efter efterårsferien 2018 vil træningen rykke ind i Måløv ny hal. Årgang 2013 har fået træningstid tirsdag fra 17-18. Årgang 2014 er endnu ikke bekræftet

Det koster 450 kr. halvårligt at spille på holdet. Ved nye tilmeldinger inkluderer det et flot rødt Måløv Boldklub spillersæt. Hvis I vil have tryk på ryggen koster det 130,-kr. der betales direkte til tøjleverandøren ved modtagelse (info om dette følger ved tilmelding)

I er meget velkomne til at træne med nogle gange inden i melder jeres barn til.

Praktisk info:

Medbring: Fodboldstøvler, benskinner og vanddunk. Ved prøve træning er dette ikke nødvendigt.

Omklædning – forgår i omklædningsrummene ved hallen.

Hvis I vil høre mere kan I kontakte træner Steve Olson

Vi glæder os til at se jer og jeres børn i Måløv Boldklub.

Henvendelse til:

Chef-Træner Steve Olson: stevenbradleyolson@gmail.com

På vegne af ungdomsudvalget, Måløv Boldklub Nicoline

TILMELD DIG HER
  Måløv Boldklub - Måløv Hovedgade 48 - 2760 Måløv - Bank: 2279 0801503993 - Tlf: 22142108 en løsning fra Klubmodul