HOLD U5  - Årgang 2013 og 2014

Vi starter træning for børn født i 2013-14 lørdag d 13. januar 2017 kl. 9-10 i Måløv ny hal.

Der vil være gratis prøvetræning frem til 1. feb.

Udendørs træning starter ca. april (afhængigt af frost i banerne, det er kommunen der giver grønt lys). Træningstiden vil herfra blive en hverdag fra 17-18. Fordelingen af græstider sker i februar. Fordelingen sker således at træneren giver sine ønsker til klubben der fordeler efter bedste evne, vi kan derfor pt. ikke give garanti mht. hvilken hverdag det bliver.

Kontingentet der løber fra feb.-juni er på 450 kr. og ved nye tilmeldinger inkluderer det er flot rødt Måløv Boldklub spillersæt. Hvis I vil have tryk på ryggen koster det 130,-kr. der betales direkte til tøjleverandøren ved modtagelse (info om dette følger ved tilmelding)

Praktisk info:

Sko – det optimale er indendørs fodboldsko da de har tynde såler men til at starte med er det helt fint med alm. Træningssko. Det er bare vigtigt at de sidder tæt på foden og at sålerne er rene (en neglebørste kan gøre underværker)

Benskinner – er ikke nødvendigt mens I prøve træner men hvis I bestemmer jer for at melde jeres barn ind i klubben så skal de have benskinner på. Det er en del af fodbolduniformen og man kan undgå lidt knubs.

Vanddunk – medbringes altid

Omklædning – forgår i omklædningsrummene. Det er ikke tilladt at klæde om ude i cafeen. I vil se en masse andre der gør det men det er ikke ensbetydende at man må og vi beder jer derfor respektere dette.

Aflysninger - Hallen bliver brugt til meget andet end træning i weekenderne og det går desværre ud over vores haltid. Vi ved allerede nu at hallen er booket til andre klubber den 3/2, 10/2, 17/3 og 21/4 - Vi prøver at finde alternativer på disse dage, mere info følger når vi nærmer os

Vi håber at se rigtig mange af jer til træning i det nye år – I må meget gerne allerede nu giver en melding tilbage om det har interesse så vi ved hvor mange trænere vi får brug for.

Henvendelse til:

Chef-Træner Steve Olson: stevenbradleyolson@gmail.com

På vegne af ungdomsudvalget, Måløv Boldklub Nicoline

TILMELD DIG HER
  Måløv Boldklub - Måløv Hovedgade 48 - 2760 Måløv - Bank: 2279 0801503993 - Tlf: 22142108 en løsning fra Klubmodul